Opdrachtgevers

"Pleasure in the job puts perfection in the work"     


LINK Recruitment biedt verschillende diensten om organisaties op recruitment vlak te ondersteunen.

Werving & selectie

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper. Dat ondervinden veel bedrijven die vacatures hebben openstaan. Waar vind je de juiste kandidaat? Hoe bereik je deze vervolgens? En hoe bind je hem of haar uiteindelijk aan jouw organisatie? Ik neem na een persoonlijk kennismakings- en intakegesprek over de vacature het gehele werving & selectie traject uit handen en bemiddel de kandidaat die niet alleen op papier, maar ook als persoon, het beste past op de vacature en bij de organisatie.

Freelance bemiddeling

Tijdelijke vervanging van personeel bij ziekte, uitbreiding van projectteams of gewoon extra capaciteit nodig in de organisatie? Met een groot netwerk van freelance professionals weet ik snel de juiste kandidaat te vinden en help ik organisaties hun tijdelijke capaciteitsvraagstukken op te lossen.

Interim recruitment

Voor een nader overeen te komen aantal uren per week ben ik beschikbaar als interim recruiter. Extra capaciteit nodig bij tijdelijke onderbezetting op de recruitment afdeling, bij projecten waar grote aantallen nieuwe collega┬┤s geworven moeten worden, bij het coachen en aansturen van recruiters, of bij het inrichten van effici├źnte(re) recruitmentprocessen? Ik help uw organisatie graag uit de brand!
Neem persoonlijk contact met mij op om uw opdracht of vacature uit te zetten of meld hem hier direct aan!