Over LINK Recruitment

"It´s a beautiful thing when a career and a passion come together "

Passie voor verbinden

LINK Recruitment is ontstaan vanuit mijn passie voor het linken van professionals en organisaties. Het leggen van verbindingen, het zien van een match en dan de juiste connectie tot stand brengen. Dat is altijd de rode draad geweest in mijn loopbaan en na al die jaren nog steeds hetgeen waar ik elke dag weer door gedreven word. Ik streef daarbij naar een zo optimaal mogelijke, persoonlijke aanpak, zowel in de contacten met mijn opdrachtgevers als met kandidaten en sta voor een transparante en eerlijke samenwerking. Dat is uiteindelijk de basis voor een langdurige relatie, gebaseerd op vertrouwen.

Mijn ervaring ligt met name op IT gerelateerde functies in de volledige breedte van het vakgebied. Ik heb hierin een groot netwerk van IT talenten opgebouwd en ben in staat snel en vakkundig de juiste professional te vinden voor ieder vraagstuk. Of het nu gaat om interim opdrachten, of vaste banen, ik bijt me erin vast en rust niet tot de kandidaat gevonden is! Ondanks mijn expertise in IT functies, ga ik de werving binnen andere vakgebieden zeker niet uit de weg. Ik ben nieuwsgierig, leergierig en leef me graag in in kandidaat en opdrachtgever. Hoe veelzijdiger mijn dagen eruit zien, hoe beter!

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een gedegen intake van de opdracht of vacature met de opdrachtgever; in mijn optiek een must voor ieder wervingstraject. De geselecteerde kandidaten screen ik niet alleen op papier, maar spreek ik altijd persoonlijk. Open communicatie, heldere informatie en inhoudelijke kennis van de openstaande vacature zijn de basis voor een succesvolle match. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!

Laura de Jong

Odoo afbeelding en tekstblok

Persoonlijk contact is de basis voor iedere succesvolle samenwerking,

ik maak graag kennis met je!                                                                              Contact met LINK