The only way to do great work, is to love what you do

Loopbaancoaching

Soms merk je dat jouw baan je langzamerhand meer energie kost dan hij je oplevert. Je bent vastgelopen en toe aan een volgende stap. Maar waar liggen je talenten nou echt? En wat brengt jou vol energie in beweging? Als gecertificeerd loopbaancoach help ik je te onderzoeken wat jouw kwaliteiten, valkuilen en drijfveren zijn, wat je eventueel weerhoudt van het zetten van de volgende stap, en hoe je jouw talenten optimaal kunt inzetten om het beste uit jezelf te halen. Oriënteren, keuzes maken en de regie weer in eigen hand nemen. Zodat je iedere dag met plezier kunt gaan doen waar je goed in bent. "It's a beautiful thing when a career and a passion come together".

Coachingsessies kunnen los worden afgenomen, of in de vorm van een traject. Een intakegesprek om jouw coachvraag helder te krijgen en te bekijken wat ik voor je kan betekenen is altijd gratis en vrijblijvend. Wil je de mogelijkheden verkennen? Neem gerust contact met mij op.

https://linkrecruitment.nl/wp-content/uploads/2020/07/NHA-2-250x250.png

DISC analyse

Als instrument om jou meer inzicht te geven in zowel je eigen gedrag als dat van anderen en daardoor effectiever te worden in de communicatie met je omgeving, maak ik gebruik van de DISC analyse. "Welke kleur ben jij?" Je hebt die vraag vast al eens voorbij horen komen. Met een DISC analyse krijg je inzicht in jouw communicatie- en gedragsvoorkeuren (HOE doe ik wat ik doe?) en leer je gedrag van je gesprekspartner herkennen en hierop in te spelen. Ook wordt duidelijk of je met jouw voorkeursstijl als een vis in het water zit in je huidige baan, of juist in een spagaat zit die je veel energie kost.

Ben jij vurig rood, stralend geel, zacht groen of helder blauw? Kom er nu achter met de DISC analyse! Ook voor de onderlinge samenwerking en communicatie binnen teams biedt DISC mooie inzichten. Een grote meerwaarde in ieder loopbaancoachingstraject en voor ieder team.

https://linkrecruitment.nl/wp-content/uploads/2020/08/DISC-pos-250x250.jpg

Drijfveren analyse

Weten hoe je doet wat je doet is stap 1. Maar weten WAAROM je doet wat je doet, is minstens zo belangrijk. Met de Drijfveren analyse kom je erachter wat jou in beweging brengt, waar je energie van krijgt en waarvan absoluut niet. Als je deze inzichten hebt, kun je daarmee heel gericht aan de slag in jouw loopbaan. Werken met passie en doen waar je het beste in bent, dat wil toch iedereen? "The only way to do great work is to love what you do"!

Ook voor teams is de Drijfveren analyse interessant; kennis van en begrip voor elkaars drijfveren kan conflicten verminderen, de efficiëntie en productiviteit verhogen, en elke groep een energieboost geven!

https://linkrecruitment.nl/wp-content/uploads/2020/08/veren-300x250.png

Rapporten en mogelijkheden

Ik werk met de DISC en Drijfveren analyses van DISC Benelux. Deze rapporten zijn zeer uitgebreid, maar toch gemakkelijk leesbaar. En zeker in combinatie met mijn persoonlijke uitleg een eye opener voor iedereen die meer wil halen uit zichzelf en zijn loopbaan, of een extra verdiepingsslag in zijn werving & selectietraject zoekt.

Ieder loopbaan vraagstuk en iedere organisatie is uniek. Neem daarom voor jouw specifieke vraag of wensen contact met mij op, dan bekijken we samen in wat voor traject ik je het beste kan helpen. De DISC en Drijfveren analyse kunnen onderdeel zijn van een compleet coachings- of werving & selectietraject, maar kunnen ook los afgenomen worden.

DISC of Drijfveren analyse inclusief persoonlijke toelichting op het rapport: € 135,- (incl 21% BTW)
DISC en Drijfveren analyse inclusief persoonlijke toelichting op de rapporten: € 210,- (incl 21% BTW)

https://linkrecruitment.nl/wp-content/uploads/2020/07/Badge_DISC1-275x275.jpg
//linkrecruitment.nl/wp-content/uploads/2019/12/LINK.png